Ferieophold

Ferieophold i Silkeborg

Vejlsøhus er det ideelle udgangspunkt for et ferie- eller weekendophold med en eller flere overnatninger. Med Vejlsøhus som base kan I shoppe i Silkeborg midtby eller tage på rundtur til Silkeborgs mange museer og kulturelle attraktioner. Lige uden for døren møder I den skønneste natur, hvor der er rig mulighed for at løbe eller cykle i skoven, bade i søerne eller tage en sejltur.

Vejlsøhus’ nærmeste nabo er AQUA Akvarium & Dyrepark – og når du bor på Vejlsøhus er entreen betalt. Se mere om AQUA på www.visitaqua.dk.

Vores beliggenhed midt i Jylland gør også Vejlsøhus til et godt udgangspunkt for at besøge andre attraktioner og seværdigheder i Midtjylland. Tag gerne vores medarbejdere i receptionen med på råd. De inspirerer og guider jer gerne til oplevelser og ture i området.

Spis ude

Da Vejlsøhus ikke har a la carte restaurant, booker vi gerne bord til jer på Restaurant Orangeriet, der ligger på vores søsterhotel få hundrede meter fra Vejlsøhus. Orangeriet er en oplevelse i sig selv. Her tilbydes en afslappende gourmetoplevelse, hvor I kan opleve årstidens smagfulde retter i moderne og nordisk stil, tilberedt fra bunden og gerne af lokale råvarer. 

Pris

Et ophold på Vejlsøhus inkluderer overnatning med morgenmad og adgang AQUA Akvarium & Dyrepark.

Enkeltværelse (1 person) 

 

fra kr. 795,00

Dobbeltværelse (1 person)  

fra kr. 995,00

Dobbeltværelse (2 personer)

 

fra kr. 1195,00

Opredning

 

300,00 kr.

 

Se også vores tilbud om aktiv ferie

AKTIVITETSKALENDER

Vejlsøhus tilbyder i løbet af året en række oplevelser for vores gæster. De kan være arrangeret af os selv eller blot have tilknytning til hotellet eller Silkeborg

25. august 18.00 - 22.00

Gastronomisk fiskeaften i AQUA

Læs mere
1. september 2017

Det sejler og går i fisk

Læs mere