Forplejning

Send forespørgsel

Økologisk konferenceforplejning

 

Både krop og hjerne har brug for brændstof og ny energi, når I mødes til konferencer eller andre arrangementer.

Vores køkken laver maden fra bunden med udgangspunkt i sæsonens råvarer. Inspirationen kommer fra det gode, danske køkken, men retterne tilberedes i en mere nutidig og moderne udgave.

I september 2012 fik Vejlsøhus som det første konferencecenter i Jylland det statskontrollerede Ø-spisemærke i bronze. Det betyder at 30–60% af vores råvarer er økologiske. Ønsker I en 100 % økologisk konference, kan vi også tilbyde det!

Forplejning hele dagen

Mødedagen på Vejlsøhus starter med hjemmebagte økologiske boller, diverse franskbrød og rugbrød, hjemmelavede økologiske marmelader, Nutella, pålæg og ost, yoghurt og andre morgenmadsprodukter samt frisk frugt, økologisk kaffe og et udvalg af økologisk te.

Frokosten består af forskellige kolde fiske- og kødretter, lækre lune retter samt varierede salater med spændende tilbehør, ost og sødt til dessert.

Eftermiddagen byder på spændende kagebord, hvor der ligeledes vil være grønne snacks, nødder, skåret frugt samt ost.

Eftermiddagskaffen indtages i vores dejlige lokaler ved receptionen, så der er mulighed for at gå ud i parken og få ny energi til resten af dagens program.

I lokalerne ved receptionen vil der desuden hele dagen være økologisk kaffe og udvalg af økologisk te samt frugt, nødder, grønt og iste samt isvand. I mødelokalerne sørger vi hele dagen for isvand.

Slutter mødet eller konferencen om eftermiddagen, finder I ”to go” kaffe og frugt i receptionen, så I kan tage en kop med på turen hjem.

Strækker arrangementet sig over flere dage, serverer vi gerne naturligvis en middag for jer. Det kan f.eks. være en to-retters menu i restauranten, buffet på en af Hjejlebådene, grill i parken, middag på ”bunden af søen” i AQUA.