Ferieophold

Ferieophold i Silkeborg

Vejlsøhus er det ideelle udgangspunkt for et ferie- eller weekendophold med en eller flere overnatninger. Med Vejlsøhus som base kan I shoppe i Silkeborg midtby eller opleve den helt unikke natur i Søhøjlandet lige udenfor døren, hvor der er rig mulighed for at løbe eller cykle i skoven, bade i søerne eller tage en sejltur.

Vejlsøhus’ nærmeste nabo er AQUA Akvarium & Dyrepark – og når du bor på Vejlsøhus er entreen betalt. Se mere om AQUA på www.visitaqua.dk.

Vi tilbyder ligeledes 15 % rabat på udvalgte attraktioner i Silkeborg og omegn, bl.a. til hjejlebådene og museerne.

Vores beliggenhed midt i Jylland gør også Vejlsøhus til et godt udgangspunkt for at besøge andre attraktioner og seværdigheder i Midtjylland. Tag gerne vores medarbejdere i receptionen med på råd. De inspirerer og guider jer gerne til oplevelser og ture i området.

Vores største værelse rummer op til 6 personer, med 2 voksne og 4 børn i opredninger.

Mad og drikke

Som overnattende på Vejlsøhus, serveres der hver morgen en lækker økologisk morgenbuffet.

Hele juli holder AQUA Akvarium & Dyrepark åben til kl. 20.00, hvor der vil være mulighed for at spise lette fast-food retter og grill-selv i parken.

Hvis I ønsker at nyde aftenen i Silkeborg midtby, vil receptionen med glæde give gode bud på, hvor I kan spise. Herunder også give vores varmest anbefaling til vores nabohotel Gl. Skovridergaard med Restaurant Orangeriet. Orangeriet er en oplevelse i sig selv. Her tilbydes en afslappende gourmetoplevelse, hvor I kan opleve årstidens smagfulde retter i moderne og nordisk stil, tilberedt fra bunden og gerne af lokale råvarer. 

Pris

Et ophold på Vejlsøhus inkluderer overnatning med morgenmad og adgang AQUA Akvarium & Dyrepark.

Værelsestype Normalpriser

 

 

Enkeltværelse (1 person) 

fra kr. 795,00 

 

Dobbeltværelse (1 person) fra kr. 995,00

 

Dobbeltværelse (2 personer)

fra kr. 1195,00

 

Opredning

kr. 300,00

 

Book dit ophold her

Se også vores tilbud om aktiv ferie

AKTIVITETSKALENDER

Vejlsøhus tilbyder i løbet af året en række oplevelser for vores gæster. De kan være arrangeret af os selv eller blot have tilknytning til hotellet eller Silkeborg

Sommer 2018

Aktivt sommerophold

Læs mere
Sommer 2018

Aktivt sommerophold

Læs mere
Sommer 2018

Aktivt sommerophold

Læs mere