Forplejning

Send forespørgsel

Konferenceforplejning

Både krop og hjerne har brug for brændstof og ny energi, når I mødes til konferencer eller andre arrangementer.

Vores køkken laver maden fra bunden, primært med sæsonens lokale råvarer og med fokus på økologi. Inspirationen kommer fra det gode, danske køkken, men retterne tilberedes i en mere nutidig og moderne udgave.

Mødedagen på Vejlsøhus starter med hjemmebagte boller, diverse franskbrød og rugbrød, hjemmelavede marmelader, Nutella, pålæg og ost, yoghurt og andre morgenmadsprodukter samt frisk frugt, kaffe og et udvalg af te.

 

Forplejning hele dagen

Frokosten består af forskellige kolde fiske- og kødretter, lækre lune retter samt varierede salater med spændende tilbehør, ost og sødt til dessert.

Eftermiddagen byder på spændende kagebord, med snacks til

Vi forslår at I, i løbet af dagen går ud i AQUA parken og få ny energi til resten af dagens program.

Ved lokalerne vil der desuden hele dagen være kaffe og udvalg af te samt frugt og sunde snacks,  iste samt isvand. I mødelokalerne sørger vi hele dagen for isvand.

Slutter mødet eller konferencen om eftermiddagen, finder I ”to go” kaffe og frugt i receptionen, så I kan tage en kop med på turen hjem.

Strækker arrangementet sig over flere dage, serverer vi gerne naturligvis en middag for jer. Det kan f.eks. være en to-retters menu i restauranten, buffet på en af Hjejlebådene, grill i parken, middag på ”bunden af søen” i AQUA.