Trail King

Trail King

Hele 2018
Trail King er en ny mountainbike udfordring, hvor du bliver testet på udholdenhed samtidig med, at du bringes rundt på seks af kongerigets bedst byggede MTB spor.

For at blive officiel Trail King skal du gennemkøre hvert af de 6 fede spor på under 48 timer. Din tid rundt på hvert spor registreres af Singletracker og tælles sammen, til dit samlede resultat.

Alle kan deltage i Trail King og dit helt personlige stopur starter først, når du står ved starten på det første spor. Alene eller sammen med alle vennerne klar til det vildeste event.

Trail King har sørget for alt det praktiske gennem samarbejde med fem MTB venlige trail-værter, der alle ligger i nærheden af sporene. De udvalgte samarbejdspartnere er alle MTB venlige, og står klar til at sørge for at du fyldes op med energi under frokosten.

Når en lang dag i sadlen er slut, så er der også her mulighed for en god rabat på overnatning, cykelvask, forplejning og afslapning.
Du bestemmer selv hvor det passer med din gratis frokost og du bestemmer selv om du vil benytte tilbuddet om rabat på lidt luksus natten over.

Sporene er: Svinkløv+Kollerup (Slettestrand), Rold Skov (Rebild), Ødalen og Stendalen (Viborg), Nordskoven (Silkeborg) og Danmarks Tag (Skanderborg)

Du kan læse mere om Trail King her