Highland Mountainbike Challenge 2019

Highland Mountainbike Challenge 2019 - overnatning

Et unikt mountainbike eventyr med start i Silkeborg og med mål i Aarhus.

Overnatning - Highland Mountainbike Challenge 11-12/5 2019

Vejlsøhus Sport & Outdoor hotel er stolt medarrangør af Highland Mountainbike Challenge 2019, hvor der igen er start på Vejlsøhus.

Som deltager i løbet tilbyder vi dig overnatning inkl. lækker økologisk morgenbuffet til specialpris fra lørdag til søndag.

Lørdag aften kl. 18.30 serverer vi energifyldt buffet til kr. 225,00 pr. pers., så kroppen er klar til udfordringerne søndag (Forudbestilling af buffet er nødvendig)

Du har mulighed for at vaske og justere din cykel i vores "Bikepit", ligesom du har mulighed for at få din cykel låst inde, når du ikke bruger den.

Eller måske er et af vores særlige cykelværelser noget for dig? - se mere her. Du kan vælge "opgradering til cykelværelse", når du bestiller. 

Vil du gerne gøre Highland Mountainbike Challenge til en paroplevelse, tilbyder vi naturligvis også dobbeltværelser, og skal børnene også med, kan I booke vores familieværelser med plads til 2 voksne og optil 4 børn i opredninger. Som ekstra bonus har I fri entré til AQUA Akvarium & Dyrepark., når I bor på Vejlsøhus.

Priser

Alle priser er inkl. lækker økologisk morgenbuffet og entré til AQUA Akvarium & Dyrepark.

Enkeltværelse kr. 695,00 pr. nat
Dobbeltværelse (2 pers.) kr. 795,00 pr. nat
Ekstra opredning kr. 300,00 pr. nat
Energibuffet kr. 225,00 pr. pers.

Tillæg for cykelværelse med plads til 2 cykler kr. 300,00

Bestil overnatning og buffet