Hotel & ophold

Hotelophold i naturskønne Silkeborg

På Vejlsøhus kan I nyde et hotelophold mellem blinkende blå søer og grønne skove. Hotellets smukke hovedbygning har i mere end 100 år haft en naturskøn beliggenhed - og den er ikke blevet mindre skøn med årene. Hotellet byder på velindrettede værelser i rolige omgivelser - og lige uden for døren venter ægte naturoplevelser.

Uanset om I er til traditionelle udendørsaktiviteter, mere action-prægede udfoldelser eller blot ønsker et ophold i Silkeborg, så tilbyder Vejlsøhus de perfekte rammer for en smuk og anderledes ferie. Kort eller lang - til lands og til vands.

Aktivt hotelophold

Vejlsøhus byder på masser af aktiviteter for familien og venneflokken. Med vores mange Sport & Outdoor-aktiviteter er vi også det ideelle mål for en aktiv herretur - eller tøsetur. Hvad med en tur på mountainbike, i kano og kajak eller en gåtur og en mundfuld frisk luft på skovens mange stier, mens både søer, mose og Gudenåen udforskes? 

Eller gå de få hundrede meter ned til vores bådebro, hvorfra I kan gå ombord på Hjejlen og hjejleflådens øvrige skibe. Udover at opleve Silkeborg fra søsiden, kan I også hoppe af ved Himmelbjerget og tage gåturen til toppen.

Kultur og oplevelser

Silkeborg er også kultur i naturen. Efter nogle minutters gang igennem skoven finder I det verdenskendte Museum Jorn, hvor den berømte Cobra-kunst udstilles. Også Kunstcentret Silkeborg Bad ligger naturskønt. Her udstilles national og international kunst, primært fra nulevende kunstnere. 

AQUA Akvarium & Dyrepark er nærmeste nabo til Vejlsøhus, og entré til AQUA er inkluderet i overnatningsprisen. Ønsker I andre oplevelser, er vores beliggenhed i Silkeborg et ideelt udgangspunkt for at besøge andre attraktioner og seværdigheder i hjertet af Midtjylland.

Oplev Gudenåen - En strøm af oplevelser

Nyt digitalt kort leder dig til Gudenåens oplevelser

Sommeren venter forude, og det gør Gudenåens oplevelser også. Nu bliver det lettere at finde cykelruter, forslag til gåture, attraktioner, historiske sites, fiskevand og skjulte naturperler, når du skal på tur langs vandet.
Et nyt digitalt kort kobler al den nødvendige information, du har brug for.

Reception

Vores reception er bemandet i mandag til torsdag fra kl. 7.00 til 20.00, fredag og lørdag fra kl. 07.00 til 18.00 og søndag kl. 07.00-12.00. Vi hjælper gerne med praktiske informationer og forslag til aktiviteter i omegnen. Du kan også købe drikkevarer, snacks og kioskvarer og wellness produkter i receptionen. 

Dog har receptionen åbent alle dage fra kl. 07.00 til 19.00 hele sommeren (fra uge 27 til og med uge 30)

Hvis du har spørgsmål vedrørende ankomst efter receptionens åbningstider, er du velkommen til at kontakte os på 89 21 21 21.

Parkering

Vejlsøhus har flere store p-pladser, hvor du gratis kan parkere din bil.
Som gæst hos os kan vi desuden også tilbyde gratis opladning af din elbil, på vores afmærkede parkeringspladser foran hotellet.

Rutevejledning