Forplejning

Send forespørgsel

Konferenceforplejning

Både krop og hjerne har brug for brændstof og ny energi, når I mødes til konferencer eller andre arrangementer.

Vores køkken laver maden fra bunden, primært med sæsonens lokale råvarer og med fokus på økologi. Inspirationen kommer fra det gode, danske køkken, men retterne tilberedes i en mere nutidig og moderne udgave.

Alle mødepakker inkluderer pausebuffeter fra start til slut med frisk frugt og isvand, kaffe og te, formiddagsbrød og eftermiddagskage samt mulighed for at trække frisk luft i Parken. 

Heldagsmøde (9 – 22) inkluderer udover pausebuffet: Frokost med forskellige kolde fiske- og kødretter, lækre lune retter samt varierede salater med spændende tilbehør, ost og sødt til dessert, inkl. kaffe/te, samt en 2 retters middag om aftenen.

Dagsmøde (9-17) inkluderer udover pausebuffet: Frokost med forskellige kolde fiske- og kødretter, lækre lune retter samt varierede salater med spændende tilbehør, ost og sødt til dessert, inkl. kaffe/te.

Ved lokalerne vil der desuden hele dagen være kaffe og udvalg af te samt frugt og sunde snacks, iste eller saft,  samt isvand. I mødelokalerne sørger vi hele dagen for isvand.

Slutter mødet eller konferencen om eftermiddagen, finder I ”to go” kaffe og frugt i receptionen, så I kan tage en kop med på turen hjem.

Strækker arrangementet sig over flere dage, serverer vi gerne naturligvis en middag for jer. Det kan f.eks. være en 2 retters menu i restauranten, buffet på en af Hjejlebådene, grill i parken, middag på ”bunden af søen” i AQUA.