Aktiviteter

Send forespørgsel

Konferenceaktiviteter

Vejlsøhus tilbyder en række konferenceaktiviteter - hvad enten I ønsker refleksion, høj puls, frisk luft, fornyet teamspirit - eller alle dele på en gang. Fælles for vores aktiviteter er, at de giver fornyet energi til resten af jeres møde eller konference.

Brug naturen

Der er nærmest ingen grænser for det gode naturen kan gøre for os som mennesker. Når naturen inddrages stiger udbyttet af møder og konferencer.

På Vejlsøhus er naturen lige uden for døren, og det er oplagt gøre brug af park, skov og søer og Gudenåen. Vi tilbyder f. eks. morgenvandring med en naturvejleder, guidede løbeture, sejlads med Hjejlebådene fra egen bådebro og ikke mindst en række sjove og inspirerende teamoplevelser.

Brug også skoven som refleksionsrum. Her er højt til loftet og ro til refleksion, hvilket er afgørende for læring og læringsprocesser.

Trænger mødet til fornyet energi og kreativitet, så er naturen oplagt til aktivitet. Det handler om at få rørt sig - enten i rolig gang under en walk-and-talk eller i hurtigere tempo med højere puls på MTB eller med løbeskoene på. Vejlsøhus tilbyder en række Sport & Outdoor-aktiviteter, som alle kan anvendes som konferenceaktiviteter.

Mange arrangementer handler om relationer og samvær, hvor naturen igen er en fantastisk ramme med masser af oplevelser, der resulterer i holdbare relationer og kvalitetssamvær.