Outdoor Sports

Teambuilding i naturen

Trænger jeres firma til en anderledes teambuilding oplevelse? 

Outdoor Sports giver jeres næste møde, kursus eller konference en grad af energi, som I ikke er vant til på kontoret. Hvad end I er til mountainbiking, bueskydning, GPS orienteringsquiz eller klassisk teambuidling, så har Outdoor Sports det, I leder efter. Outdoor Sports stiller med professionelle instruktører og aktiviteter til lands, til vands og på løbestierne.

Herunder ses et lille udvalg af oplevelser...

Så hop op af kontorstolen og book en anderledes oplevelse hos Outdoor Sports!

Mountainbiking

 

Har I mod på, at få luft under vingerne og fart i pedalerne? Så er en mountainbiketur helt sikkert noget for jer. Outdoor Sports' dygtige mountainbike instruktører guider jer sikkert op og ned ad bakkerne, så I har tid til at nyde naturen imens.

Alle skal føle sig sikre på to hjul, derfor viser instruktøren jer, hvordan gear og bremser skal bruges. Det sker gennem forskellige sjove øvelser og lege. Outdoor Sports stiller alt nødvendigt udstyr til rådighed.

Læs mere og book oplevelsen...

GPS Adventure

 

En spændende og udfordrende aktivitet, hvor det gælder om at navigere rundt med GPS, finde skjulte skatte og besvare spørgsmål undervejs. De indvolverede er inddelt i hold, og vinderholdet er dem, der når først tilbage til start. 
Efter en grundig instruktion i GPS'erne, går det løs.

Aktiviteten kan foregår hele året og på alle tider af døgnet. 

Læs mere og book oplevelsen...

Bueskydning

 

Kan I holde fokus og ramme målet? Denne ældgamle sport kræver stor koncentration fra dig og dine kolleger, når I dyster i en Shoot-out-turnering. Der vil blive brugt langbuer og officielle skiver, hvilket gør oplevelsen mere autentisk.

Aktiviteten kan afvikles på alle årstider og alle tider af døgnet. Outdoor Sports sørger for, at udstyr og sikkerhed er i orden. 

Læs mere og book oplevelsen...