Sejlads

Sejl på Silkeborgsøerne

Oplev Silkeborg fra søsiden i båd. Du kommer helt tæt på naturen og fornemmer roen og idyllen fra vandet. Som gruppe kan I prøve Solbåden eller Hjejlebådene, hvor der er mulighed for at få en guide med ombord.

Solbåden

 

Det er en helt speciel oplevelse at sætte sig til rette i en solbåd. Solbåden er forureningsfri og CO2-neutral, da den er sol- og eldreven. I Solbåden glider man gennem vandet, uden at der har været startbrøl, motorbrummen eller ubehagelig eller diesel-dunst.

Der er plads til max 8 personer, og båden er velegnet til frokost i det fri, hyggesejladser, møder i utraditionelle omgivelser og meget andet. Båden er overdækket og kan, afhængig af vejret, være åben hele vejen rundt eller lukket med gennemsigtig presenning.

Pris: kr. 1.100,- for 3 timer 

Hjejlebådene

 

En sejltur på Silkeborgsørne på en af de eftertragtede Hjejlebåde er en helt fantastisk naturoplevelse, og holder man møde ombord, får det et helt unikt præg. Der kan fx sejles forbi nogle af Silkeborgs smukkeste haver og ud i Julsø, hvor der er udsigt til Himmelbjerget.

Mulighederne er mange med disse både. Det kan både være frokost, eftermiddagskaffen eller middagen der serveres ombord på båden, og det kan være med og uden personale. 

Priser fra kr. 7000,00 for 3 timers leje.