Konferencecenter

Send forespørgsel

Konferencecenter midt i naturen

Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter finder du midt i Silkeborgs fantastiske natur. Her i hjertet af Jylland tilbyder vi en møde- og konferenceoplevelse i smukke, historiske rammer og med en unik beliggenhed kun et stenkast fra Gudenåen og midt mellem skov og sø. Vores gæster har frihed til at nyde naturen uden at skulle forlade konferencecenteret, nemlig via vores store terasser og parken lige uden for døren. 

Aktivt konferencecenter giver øget udbytte

På Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter lægger vi stor vægt på at involvere vores møde- og konferencedeltagere gennem aktiviteter og alternative måder at være sammen på - gerne ude i naturen. Det gør vi, fordi vi ved, at det giver et øget udbytte af jeres møde eller konference, når natur og aktivitet er en del af programmet.

Vi kalder os et et aktivt konferencecenter, dels fordi vi tilbyder en række Sport & Outdoor-aktiviteter som bl.a. mountainbike, trailløb og sejlads, og dels fordi vi vores medarbejdere har stort fokus på, hvordan møde- og konferencegæster kan drage nytte af hotellets naturskønne omgivelser. Prøv f.eks. en walk-and-talk i parken, vandring eller cykling i skoven, en sejltur med Hjejlebåden fra vores egen bådebro, kanosejlads eller en tur i AQUA Akvarium & Dyrepark. Vi hjælper gerne med at finde det helt ideelle arrangement netop til jeres møde eller konference.

Interesseret? - bliv ringet op og høre mere

Guide til en udbytterig konference

Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter har spurgt professionel mødedesigner Ann Hansen om nogle guidelines til at øge udbyttet af møder og konferencer.

 • Gør målet klart - spørg dig selv, hvilken forandring du ønsker at opnå efter arrangementet
 • Skab en rød tråd gennem hele mødet eller konferencen, så der er sammenhæng
 • Involver deltagerne gennem aktiviteter, samtaler og opgaver, der skal løses i fællesskab
 • Undgå den ambitiøse tidsplan: Max 20 minutters faglig envejskommunikation af gangen
 • Bed konferencecentret servere frokost eller kaffe udendørs
 • Inddrag naturen til fx en walk-and-talk i skoven eller 5 minutters gruppedrøftelse i parken
 • Sæt dig i deltagerens sted: Hvad er vigtigst for den enkeltes udbytte af dagen?

Konferencecenter helt i top

På Vejlsøhus har vi ikke kun vores egne ord for, at vores gæster får en oplevelse, der er helt i top. I 2016 er vi for 6. år i træk nomineret som Danmarks bedste konferencecenter. Nomineringen er baseret på vores gæsters tilfredshed og oplevelse under konferencen.

”Vejlsøhus har en enestående beliggenhed med meget smukke omgivelser” 
Henrik Felding

”Ualmindelig høj service indenfor alle funktioner – omsorg for os som gæster og for vores arrangement – personlig betjening” 
Anne Vibeke Lassen

Det får du på Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter:

 • Flotte konferencelokaler med alt i AV-udstyr 
 • Lækker forplejning hele dagen - mad lavet fra bunden af primært økologiske råvarer
 • Teknisk assistance hele dagen
 • Mulighed for overnatning - vi har 49 værelser
 • Adgang til AQUA Akvarium & Dyrepark
 • Hjælp og inspiration til afholdelse af din konference

Ring mig op

Udfyld formularen herunder og bliv ringet op af en medarbejder fra Vejlsøhus. Du kan også udfylde konferenceforespørgsel, hvis du har allerede nu har konkrete ønsker.