Konferencehotel

Send forespørgsel

Konferencehotel i naturskønne omgivelser

Vejlsøhus er et smukt beliggende konferencehotel tæt ved Silkeborgs søer og skove - centralt i Jylland. Hotellet tilbyder moderne konferencefaliliteter med fuld forplejning og mulighed for overnatning på vores 49 velindrettede værelser. Både dagsgæster og overnattende gæster har frihed til at nyde naturen uden at skulle forlade konferencehotellet, nemlig via vores store terasser og parken lige uden for døren. 

Konferencehotel med Sport & Outdoor-aktiviteter 

Som moderne konferencehotel lægger Vejlsøhus stor vægt på at tilbyde muligheder for aktiv udfoldelse både som en del af programmet og i fritiden. Vi inddrager naturen omkring os og tilbyder en række Sport & Outdoor-aktiviteter som bl.a. mountainbike, trailløb, raw fit og sejlads. Motion giver ekstra energi til krop og hjerne, og helt konkret øger det også udbyttet af jeres møde eller konference, når natur og aktivitet er en del af programmet. Læs vores magasin om at øge udbyttet ved at inddrage naturen.

Vælg Vejlsøhus som konferencehotel, hvis du vil tilbyde dine gæster de ideelle rammer for en morgen løbe- eller cykeltur, og hvis du vil have mulighed for at udvide møde- og konferenceprogrammet med aktiviteter i naturen. Det kan være en walk-and-talk i parken, vandring eller cykling i skoven, en sejltur med Hjejlebåden fra vores egen bådebro, kanosejlads eller en tur i AQUA Akvarium & Dyrepark. Vi hjælper gerne med at finde det helt ideelle arrangement netop til jeres møde eller konference.

Interesseret? - bliv ringet op og høre mere
 

Forplejning og overnatning i topklasse

På Vejlsøhus tør vi godt sige, at vi er et konferencehotel i topklasse. I 2016 er vi for 6. år i træk nomineret som Danmarks bedste konferencecenter på baggrund af anbefalinger fra vores gæster. Desuden har vi en skarp miljøprofil, hvilket understreges af, at vi var det første Ø-mærkede konferencecenter i Jylland.

Ved møder og konferencer på Vejlsøhus konferencehotel har I dagen igennem adgang til forfriskninger, som giver hjernen ekstra energi og brændstof til at understøtte læringsprocessen og udbyttet af mødet. Vi sørger for isvand, frisk frugt, snacks, lækre te varianter, kaffe samt formiddags- og eftermiddagsbrød. Morgenmad og frokostbuffet består af lækre retter og brød, der er lavet fra bunden af sæsonens råvarer. Vejlsøhus har det statskontrollerede Ø-spisemærke i bronze, hvilket betyder, at 30-60 % af råvarerne er økologiske.

På Vejlsøhus har vi 49 velindrettede værelser. Har I brug for flere værelser til jeres arrangement, kan vi tilbyde overnatning på vores nabohotel Gl. Skovridergaard, som råder over 65 værelser. I alt har vi således tilsammen 114 værelser til rådighed.

Firestjernet konferencehotel

Vejlsøhus er et firestjernet konferencehotel, og vi tilbyder en række moderne konferencelokaler med alt i AV-udstyr, god ventilation, akustik og belysning. Fra de fleste lokaler er der en flot udsigt til AQUA Dyrepark og til skoven, ligesom det er let at komme ud i parken og nyde omgivelserne,

Konferencelokalerne på Vejlsøhus spænder fra små mødelokaler til 2-10 mennesker, f.eks. lok. 2.12, til vores største lokale, Konferencesalen, med plads til 150 deltagere. Se udvalgte lokaler herunder eller se den komplette oversigt over konferencelokaler.
 

Ring mig op

Udfyld formularen herunder og bliv ringet op af en medarbejder fra Vejlsøhus. Du kan også udfylde konferenceforespørgsel, hvis du har allerede nu har konkrete ønsker.