Konferencelokaler

Vejlsøhus tilbyder en række moderne konferencelokaler i forskellige størrelser og til forskellige formål. Fra de fleste lokaler har I en flot udsigt til AQUA Akvarium & Dyrepark og til skoven. I alle lokaler er der alt i AV-udstyr, god ventilation, akustik og belysning samt mulighed for mørklægning.

Fra vores konferencelokaler er det let at komme ud i parken og nyde omgivelserne, hvilket vores konferencegæster sætter stor pris på. Brug parken og den omkringliggende natur både i pauserne og til aktiviteter, der indgår i arrangementet. Frisk luft i naturskønne omgivelser er med til at øge udbyttet af jeres konference. Vand, frugt, kaffe mv. er ligeledes altid lige uden for døren, så det er let at sikre sig ny energi og holde koncentrationen hele dagen.

Firestjernede konferencelokaler

Konferencelokalerne på Vejlsøhus spænder fra små mødelokaler til 2-10 mennesker, f.eks. lok. 2.12, til vores største lokale, Konferencesalen, med plads til 150 deltagere.

Desuden kan vi også tilbyde jer Bygning M, som er en selvstændig bygning tæt på hotellet. Her finder I plenumlokale og tre grupperum, som I har mulighed for at have helt for jer selv.

Vejlsøhus er et firestjernet konferencecenter, og alle konferencelokaler er udstyret med alt nødvendigt AV-udstyr. Vores medarbejdere er klar med introduktion og hjælp til teknikken gennem hele jeres arrangement. 

Se mere om de enkelte lokaler herunder og hent pdf med lokaleoversigt.