Mødepakker

Send forespørgsel

Møde- og konferencepakker

På Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter har vi mange års erfaring med at arrangere møder og konferencer. Vi lytter til jeres ønsker og hjælper jer derudfra med at tilrettelægge arrangementet bedst muligt. Vi er meget fleksible i forhold til indretning og planlægning af dagen, sådan at vi kan tilpasse rammerne til jeres formål og program - og ikke omvendt.

Hvis I ønsker aktive eller kreative indslag i løbet af dagen, byder vi gerne ind med forslag, der understøtter jeres arrangement. Vi tilbyder en række Sport & Outdoor-aktiviteter og hjælper også gerne med sjove og skæve ideer, så I får en anderledes og mindeværdig mødeoplevelse. 

Ofte følger et møde, kursus eller en konference et helt traditionelt program med indlæg, pauser og forplejning. I det tilfælde,kan vi tilbyde færdige møde- og konferencepakker.

Uanset hvad I er til, så garanterer vi for, at besøget på Vejlsøhus indfrier jeres forventninger – og lidt til.

Vælg en mødepakke

Alle mødepakker inkluderer pausebuffeter fra start til slut med frisk frugt og isvand, kaffe og te, formiddagsbrød og eftermiddagskage samt mulighed for at trække frisk luft på terrasserne, parken eller skoven.

Heldagsmøde (kl. 9 – 22) inkluderer ud over pausebuffet: Frokostbuffet med salater, kolde og lune retter og kaffe/te, samt en 2-retters middag om aftenen.

Dagsmøde (kl. 9-17) inkluderer ud over pausebuffet: Frokostbuffet med salater, kolde og lune retter og kaffe/te.

Mødepakkerne inkluderer ligeledes:

  • Lokaleleje inkl. standard av-udstyr og teknikerhjælp 
  • Isvand i lokalet
  • Mulighed for at nyde jeres pauser i parken ved AQUA Akvarium & Dyrepark.
    For teamarrangementer, rundvisning og andre aktiviteter skal der betales entré og dette kan vi tilbyde med rabat.
  • To-go kaffe/the og frugt efter endt mødedag
  • Parkering

Strækker mødet eller konferencen sig over flere dage, har vi 49 komfortable værelser på Vejlsøhus. Er der behov for yderligere værelser - eller ønsker I blot at skifte lokation - tilbyder vores 4-stjernede søsterhotel Gl. Skovridergaard yderligere 65 værelser. Gl. Skovridergaard ligger i gåafstand fra Vejlsøhus og byder også på a la carte-restauranten Orangeriet