Selskab & fest

Send forespørgsel

Selskab og fest på Vejlsøhus

Skal du holde fest, og drømmer om at gøre det i naturskønne omgivelser? Så er Vejlsøhus stedet for dig. Fester og selskaber på Vejlsøhus i Silkeborg er en kulinarisk oplevelse i smukke omgivelser - og med en helt unik udsigt over Silkeborgs skove og AQUA Dyrepark.

Den smukke historiske hovedbygning med masser af stemning og atmosfære, et højt gastronomisk niveau og naturen omkring vil danne ramme om jeres fest. Uanset om lejligheden er bryllup, konfirmation, fødselsdag, reception eller firmafest, har vi faciliteterne til at gøre jeres fest til noget helt specielt. Vi er kendt for at give en rigtig god service til vores selskaber, så både vært og gæster nyder festen og går glade herfra.

Vores køkken går aldrig på kompromis med kvaliteten. Alt er tilberedt fra bunden med hovedvægt på gode råvarer, hvilket sikrer jer bedre smagsoplevelser. Vi lægger vægt på, at vores menuer følger årstiderne, og I kan derfor vælge altid vælge en aktuel sæsonmenu. 

Til lands, til vands eller i luften

Kan du forstille dig, at starte festen midt på søerne i Silkeborg omgivet af træer og natur? Det kan vi, for det har vi nemlig stor erfaring og succes med. Vejlsøhus tilbyder en række muligheder for at gøre din fest til en hel særlig oplevelse. Vi kan f.eks. servere jeres velkomstdrink "i luften" - nemlig på vores terrasse, hvor du og dine gæster mødes med udsigt udover et af Danmarks mest naturskønne områder, inden I går til bords. Eller hvad med at starte - eller holde hele festen - foran akvarieruderne i AQUA?

Læs mere om vores mange muligheder under Fest med oplevelser

Hold festen hos os, og vi giver jer en fest i særklasse, hvad enten den skal startes til lands, vands eller luften.

Overnatning

Lad bilen stå og overnat på Vejlsøhus efter festen. Vi råder over 49 dejlige værelser, mange af dem med udsigt over AQUA parken, søerne og skovene. Se vores specialtilbud på overnatning i forbindelse med selskaber - læs mere her.

Kontakt os på telefon: +45 8921 2121 eller mail: info@vejlsoehus.dk og hør nærmere.