Bryllup

Drømmer I om et bryllup med noget af Danmarks smukkeste natur som omgivelser? 
Så er Vejlsøhus lige stedet for jer.

At blive gift er noget utroligt smukt og romantisk, så hvorfor ikke fejre det i smukke og romantiske omgivelser? Her på Vejlsøhus stræber vi efter at imødekomme vores gæster med et åbent sind og sørge for at skabe den helt rigtige dag for jer. Det gælder, uanset om I ønsker et lille diskret og hyggeligt bryllup for de nærmeste eller drømmer om at holde et brag af en fest, hvor der danses og festes til langt ud på natten.

En festlig start

Vi tilbyder rammer som ingen andre! Allerede fra velkomstdrinken får I valget om en drink på terrassen på 2. sal, hvor I med udsigt udover den smukke natur og AQUA Akvarium & Dyrepark nyder hinandens selskab i den friske luft.

Skal det være helt særligt, tilbyder vi, at velkomstdrink serveres i AQUA Akvarium, hvor I blandt store akvarier og spændene dyr samles til en meget anderledes og unik feststart.

Planlægning af menu

Hos os er I i sikre hænder. Inden festen inviterer vi jer på en kop kaffe, hvor vi i samarbejde med jer, vores kokke og tjenere sammensætter den helt rigtige menu med drikkevarer til. I kan bl.a. vælge en af vores sæsonmenuer, som enten kan serveres som buffet eller på tallerken. Hvis ikke I finder det helt rigtige blandt vores færdige menuer, sammensætter vi gerne en helt specifik menu efter jeres ønsker.

Farver og nuancer skaber den helt rette atmosfære til jeres fest. Derfor tilbyder vi også blomster, servietter og duge i alle regnbuens farver, så hvad enten yndlingsfarven er grøn eller rød, eller I gerne vil have det rent og traditionelt hvidt, så sørger vi på Vejlsøhus for, at alt fra farven på servietter til stearinlys er afstemt lige præcis efter jeres ønsker.

Hent vores menuer herunder:

Selskabskort
Vinkort

Efter middagen

Som slut på en dejlig middag serveres kaffe, enten med håndlavet chokolade, kransekage eller blandede småkager. Vi kan også tilbyde jeres gæster en ''avec'' til kaffen, som enten kan være i det simple som cognac og bailey, eller måske skal hele vores spændende avecvogn køres frem.

Efter middagen kan der spilles op til dans. Vi tilbyder gerne at hjælpe med musikken, både med forslag til livebands eller med leje af jukebox.

Når festen er ved at være forbi, tilbyder vi en række forskellige former for natmad - lige fra fransk løgsuppe til hotdogs.