Highland Mountainbike Challenge 22. maj 2016

VI HAR DESVÆRRE IKKE FLERE DOBBELTVÆRELSER LEDIGE PÅ VELSØHUS HOTEL & KONFERENCECENTER, MEN VI KAN HELT EKSTRAORDINÆRT TILBYDE OVERNATNING PÅ VORES
NABOHOTEL GL. SKOVRIDERGAARD TIL SAMME PRIS. VI SKAL STADIG BEDE JER OM, AT UDFYLDE NEDENSTÅENDE BOOKING FORESPØRGSEL

På Vejlsøhus har vi i mange år arbejdet ud fra mottoet ”Oplevelser mellem blinkende blå søer og grønne skove” og i 2016 sætter vi ekstra fokus på de aktive oplevelser i naturen.

Derfor er vi også stolt medarrangør af Highland Mountainbike Challenge den 22. maj 2016, som netop har start ved Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter i Silkeborg.

I den forbindelse kan vi også tilbyde dig som deltager, overnatning inkl. morgenmad til specialpris, både med ankomst fredag og lørdag før løbet.

Du har mulighed for at vaske og justere på din cykel i vores ”bike-pit”, ligesom du har mulighed for at få din cykel låst inde, når du ikke bruger den. Skulle du ønske at tage cyklen med på værelset, så er det også helt ok, bare den er rengjort og tør. Skriv venligst i kommentar feltet, at du ønsker at have cyklen med på værelset, så finder vi et stort værelse til dig (Tillæg kr. 100,- pr. nat).

 

 

Skulle du ønske at gøre Highland Mountainbike Challenge til en paroplevelse, har vi naturligvis også dobbeltværelser – eller skal Highland Mountainbike Challenge weekenden være en familieoplevelse, har vi også store værelser med plads op til 2 voksne og 4 børn i opredninger og når I bor på Vejlsøhus, har I fri entre til AQUA Akvarium & Dyrepark

 

 

Enkeltværelse inkl. morgenmad og entre til AQUA Akvarium & Dyrepark   Kr. 500,- pr. nat 
Dobbeltværelse (2 pers.) inkl. morgenmad og entre til AQUA Akvarium & Dyrepark   Kr. 700,- pr. nat
Ekstra opredning inkl. morgenmad og entre til AQUA Akvarium & Dyrepark   Kr. 200,- pr. nat