Konfirmation

Send forespørgsel

Konfirmation

I modsætning til mange andre særlige anledninger er konfirmation en af de fester, man med sikkerhed ikke oplever igen. Så hvorfor ikke gøre festen perfekt?

Her på Vejlsøhus er det konfirmanden, der er i centrum! Når vi holder konfirmationsfest, sørger vi for at skabe præcis den fest, som konfirmanden ønsker sig.

I samarbejde med dig som konfirmand finder vi før festen frem til et gennemgående tema for farver dugene, bordpynt eller andet. Vi tilbyder store og flotte buffeter eller middag på tallerken, eller måske vil du prøve vores carvery menu, hvor du får begge dele.

Konfirmation

Både du og dine forældre kan slappe helt af til festen hos os. Gæsterne kommer i første række, og vi sørger for, at I har god tid til taler og indslag - uanset om det er en lang (og pinlig ...) præsentation med babybilleder eller en kort tale fra moster og onkel.

På tur i AQUA

Hvis det bliver for hårdt at sidde ned under hele festen, har I mulighed for at gå en tur i AQUA Akvarium & Dyrepark mellem hovedretten og dessert - eller måske efter middagen. En tur i AQUA, der ligger lige uden for døren, giver mulighed for at være sammen på en anderledes måde, og det er en oplevelse for både store og små.

Vil du prale med at være blevet fejret i selskab med storke og oddere, så er Vejlsøhus lige stedet.

Vi er altid parat til at svare på spørgsmål eller vise vores smukke lokaler frem, så kig forbi og se, hvad vi kan byde på.