Konfirmation

Send forespørgsel

Konfirmation

I modsætning til mange andre særlige anledninger er konfirmation en af de fester, man med sikkerhed ikke oplever igen. Så hvorfor ikke gøre festen perfekt?

Her på Vejlsøhus er det konfirmanden, der er i centrum! Når vi holder konfirmationsfest, sørger vi for at skabe præcis den fest, som konfirmanden ønsker sig.

I samarbejde med dig som konfirmand finder vi før festen frem til et gennemgående tema for farver dugene, bordpynt eller andet. Vi tilbyder store og flotte buffeter eller middag på tallerken, eller måske vil du prøve vores carvery menu, hvor du får begge dele.

Find vores konfirmationsmenu her: Konfirmationsmenu

På tur i AQUA

Vil du prale med at være blevet fejret i selskab med storke og oddere, så er Vejlsøhus lige stedet.

Hvis det bliver for hårdt at sidde ned under hele festen, har I mulighed for at gå en tur i AQUA Akvarium & Dyrepark mellem hovedretten og dessert - eller måske efter middagen. En tur i AQUA, der ligger lige uden for døren, giver mulighed for at være sammen på en anderledes måde, og det er en oplevelse for både store og små.

Entrébilletter til AQUA kan tilkøbes til en stærk reduceret pris, hvis I holder jeres selskab hos os. 

Vi er altid parat til at svare på spørgsmål eller vise vores smukke lokaler frem, så kig forbi og se, hvad vi kan byde på.