Praktiske oplysninger

Send forespørgsel

Priser og praktiske oplysninger

Vi ønsker at sikre vores gæster en uforglemmelig fest, og vi er gerne behjælpelige med overnatning, musik, booking af Hjejlebåd, limousine, make up artist og hvad der ellers kan være behov for på den store dag.

Vores menupriser er inklusiv duge, servietter, blomster og stearinlys og lokaleleje. Dog er der tillæg for lokaleleje på 4.000 kr., hvis I er færre end 30 voksne gæster. 

Overnatning

Lad bilen stå, og kryb under dynen når festen slutter. Overnatning i forbindelse med fester tilbydes til: 
 

Enkeltværelse inkl. morgenmad pr. nat

 

Kr. 650,00

Dobbeltværelse inkl. morgenmad pr. nat 

 

Kr. 850,00

Fest i AQUA

Uanset antal gæster kan I starte festen med velkomstdrink i AQUA Akvarium & Dyrepark. Hvis I er flere end 50 gæster,  kan hele middagen foregå på bunden af søen ved akvarieruderne. Denne unikke oplevelse koster et tillæg på 125 kr. pr. couvert. Kaffen efter middagen serveres på Vejlsøhus, ligesom eventuel underholdning og dans vil foregå på Vejlsøhus. 

Fest på Hjejlebådene

Ønskes serveringspersonale med ved levering ud af huset (Fx på Hjejlebådene) påregnes 500 kr. pr. påbegyndt time. pr. tjener/kok. 

Øvrigt

Festarrangementer forventes slut senest kl. 02.00, med mindre der er aftalt andet sluttidspunkt. Der må påregnes tillæg på 2.000 kr. pr. påbegyndt time efter kl. 02.00. 

Der fremsendes depositumfaktura på 100 kr. pr. gæst, dog minimum 5.000 kr., sammen med bekræftelsen af arrangementet/festen. Depositummet fratrækkes på regningen, men tilbagebetales ikke ved annullering af arrangementet. 

Under hele festen og opholdet vil I - uanset hvor middagen serveres - have fri adgang til AQUA Akvarium & Dyrepark.