Selskabsmenu

Send forespørgsel

Festmenu

Når du skal holde fest på Vejlsøhus er der mange muligheder for at sammensætte en lækker menu. Skal det være buffet? Eller 3-retters menu? Vi hjælper jer gerne med at vælge den rette festmenu, og vi har stor erfaring med, hvilke menuer der fungerer godt til forskellige selskaber. Så kontakt os og lad os snakke om, hvad der passer bedst til netop jeres fest.

Uanset jeres valg sørger vores talentfulde kokke for, at menuen passer til jeres behov og ønsker, og vi stræber altid efter at give jer en fuldstændigt uforglemmelig oplevelse. Du skal blot læne dig tilbage og nyde festen hos os, så tager vores dygtige og engagerede personale sig af resten. 

Det vigtigste for os er, at I får den fest I ønsker, og at I kan nyde festen sammen med jeres gæster.

Menuer og buffetforslag

Herunder kan du se vores mange menuer og buffetforslag. Lad dig inspirere af vores menuer og lad os få en snak om jeres ønsker til festen. Vi er meget fleksible, så ønsker I jeres mærkedag markeret med en grillfest i parken, 7-retters gourmetmiddag eller noget tredje, som du ikke ser på menukortet, så løser vi det sammen.

Vores dygtige og veluddannede personale anbefaler også gerne den helt rigtige vinmenu, som matcher maden.

Selskaber og fester
Konfirmation
Brunch
Bryllup
Reception
Frokost
Vinkort

Mindesammenkomst

Mange ønsker et sted, hvor man har muligheden for at mødes efter begravelsen eller bisættelsen, og hvor gode tanker og minder kan deles i en afslappet atmosfære. 

Kontakt os endelig, så hjælper vi meget gerne med at arrangere den mindesammenkomst I ønsker. 

Ser forslag til mad og drikke her