Silkeborg MTB 2020

Silkeborg MTB 2020

Søndag d. 15. marts 2020
Silkeborg Cykle Ring Motion indbyder alle til motionscykelløbet. I 2020 vil der kun være 2 ruter til SilkeborgMTB. Den ene på ca. 30 km og en længere på ca. 60 km.

I forbindelse med Silkeborg MTB 2020 søndag d. 15. marts tilbyder vi dig overnatning inkl. lækker morgenbuffet til specialpris fra fredag til søndag.

Lørdag aften kl. 18.30 serverer vi energifyldt buffet til kr. 245,00 pr. pers., så kroppen er klar til udfordringerne søndag.
(Forudbestilling af buffet er nødvendig)

Du har mulighed for, at vaske og justere din cykel i vores "Bikepit", ligesom du har mulighed for, at få din cykel låst inde, når du ikke bruger den. 

Vil du gerne gøre løbet til en paroplevelse, tilbyder vi naturligvis dobbeltværelser, og skal børnene også med, kan I booke vores familieværelser med plads til 2 voksne og op til 4 børn i opredninger. Som ekstra bonus har I fri entré til AQUA Akvarium & Dyrepark inden for parkens åbningstider, når I bor på Vejlsøhus. 

Info omkring løbet

Det er 27. gang MTB-løbet køres. Der er start og mål – Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter, Vejlsøvej 51, Silkeborg. MTB-løbet er et motionscykelløb med bred appel både til dem, der vil køre hurtigt og til dem, der vil gennemføre for motionens skyld. I motionscykelløbets ånd er det kun en konkurrence mod en selv, og det vigtigste er at gennemføre.
I 2020 vil der kun være 2 ruter til SilkeborgMTB. Den ene på ca. 30 km og en længere på ca. 60 Km og der vil være et nyt startsted for løbet.

Hvorfor nu det?

I Silkeborg bygges der lige nu den nye Nordskovvej som giver SilkeborgMTB nogle væsentlige logistiske problemer, og som ikke gør noget godt for løbet, så vi har i 2020 valgt at ikke at køre i Nordskoven, og i stedet give den fuld gas i de resterende sammenhængende skove, og give løbets deltagere det de elsker SilkeborgMTB for; masser af bakker og fede spor.
Ligegyldigt hvilken rute du vælger, vil du får en god oplevelse af Silkeborg Skovenes udfordringer undtaget Nordskoven.

NYHED i 2020

Ca. 80 km langt gravel løb, der byder på en masse af natur i og omkring skovene ved Silkeborg. Løbet starter samme sted som MTB-løbet med rullende start fra kl. 09.30 til kl. 10.00, ruten indeholder en fordeling på ca. 10% asfalt og ca. 90% grusstier (intet singletrack). Ca. halvvejs vil der være et depot. Efter løbet vil der blive serveret tomatsuppe og en sandwich til alle deltagere i mål området. Vi lukker for målgang kl. 15.00 dvs. at her skal alle gerne være i mål.
Løbet er et self supported løb, der betyder at du/I selv skal finde vej via en GPS-fil (ruten vil ikke være opmærket) samt sørge for ekstra slange og andet nødvendigt grej, i tilfælde af defekter. Vi søger for, at du ikke bliver efterladt ude på ruten, hvis det skulle gå helt galt.

Læs mere her

Priser

Alle priser er inkl. lækker morgenbuffet og entré til AQUA Akvarium & Dyrepark.
Tilbuddet er gældende mellem d. 13.-15. marts 2020.

Enkeltværelse kr. 750,00 pr. nat
Dobbeltværelse (2 pers.) kr. 895,00 pr. nat
Ekstra opredning kr. 300,00 pr. nat
Energibuffet kr. 245,00 pr. pers.*
Billet til løbet kr. 250,00**

*Børn under 12 år får halv pris på energibuffet.
** Valgfri distance - prisen er kun gældende ved booking af overnatning på Vejlsøhus.

Bestil her

Kontakt receptionen for booking af overnatning.
Telefon: 89212121
Mail: info@vejlsoehus.dk 
(ved værelsesbestilling tryk på linket ved mailadressen)