Aktiv i AQUA

Lige ved siden Vejlsøhus ligger AQUA Akvarium og Dyrepark, hvor du som hotelgæst altid har fri entre. AQUA byder på masser af muligheder for at aktivere både krop og hjerne, så det gælder blot om at prøve sig frem. 

Rundvisning med dyrepasser

 

Et besøg i AQUA Akvarium & Dyrepark på egen hånd er i sig selv spændende, men krydres besøget med en passioneret dyrepassers fortællinger, så bliver det ekstra interessant.

Rundvisningen kan f. eks. inkludere besøg i akvariet, den nye Gudenå-udstilling, dyreparken med Danmarks største samling af danske dyr fra naturen eller et besøg ”back stage”.

Vildmarksstien

 

Brug AQUA Parkens vildmarkssti til en aktiv pause. Vildmarksstien er fyldt med sjove forhindringer, hvor både balance, hurtighed og kreativitet vil blive udfordret.

Vildmarksstien er en udfordrende lille ”tarzan-bane”, hvor I kan konkurrere enten mod hinanden, i hold eller enkeltvis fx. på tid.

Stien ligger bag legepladsen ned mod skoven.

AKTIVITETSKALENDER

Vejlsøhus tilbyder i løbet af året en række oplevelser for vores aktive gæster. De kan være arrangeret af os selv eller blot have tilknytning til hotellet eller Silkeborg.

Hele 2018

MTB Polterabend

Læs mere
4. maj 2019

Julsø Ultra 2019

Læs mere