Mountainbike

Cykling på mountainbike - eller MTB - er blevet meget populært de seneste år. Mountainbike vokser som sportsgren, og flere og flere vælger at afprøve cykelevnerne i skove og andet uvejsomt terræn. Vejlsøhus er beliggende tæt på nogle af Danmarks allerbedste MTB-spor, og derfor har vi valgt at tilbyde vores gæster gode muligheder for at leje mountainbikes, medbringe og vedligeholde egne cykler og deltage i MTB-arrangementer. 

På mountainbike i Silkeborg

Nyd den smukke natur i og omkring Silkeborg på mountainbike og mærk vinden, når du kører rundt i skovene i Silkeborg. Der er masser af udfordringer og oplevelser for alle mountainbike-entusiaster – nybegyndere såvel som rutinerede.

Få inspiration til MTB-ruter på hotellet. Vi har ruter, som varierer i sværhedsgrader og længder, og vores personale er altid behjælpelige med at arrangere guidede ture rundt i området.

Efter en dejlig dag på mountainbike er der mulighed for, at du kan vaske og servicere din cykel. Vi har nemlig bygget et Bikepit, hvor der findes trykluft, vandslange og det mest basale værktøj.

Hotellet tilbyder enkelte cykelværelser, hvor der er mulighed for, at du kan tage cyklen med op på værelsen. Alternativt har vi aflåste cykelskure, hvor din cykel overnatte i ro og fred.

Har du ikke din egen cykel med, er der mulighed for at leje både mountainbikes og almindelige cykler hos vores samarbejdspartner. Du skal blot henvende dig i receptionen.

Leje af MTB

Du kan nemt leje en MTB gennem Cykelfavoritten ... fra kr. 350,- pr. dag.
Du skal blot booke her.

På mountainbike i Søhøjlandet