Take away

Take away

2020
Skal middagen være nem - men stadig lækker, så bestil vores take away menu med hjem!

Menu februar og marts

Forret

” Rejecocktail”
Store håndpillede rejer, tomat aioli, bitre salater, salt urt og Toast Melba.
Hertil små surdej foccacia brød og økologisk smør.

Hovedret

Rosastegt oksecouvette stegt med hvidløg og timian
Bagte små tomater med rosmarin
Stegt saltbagt selleri med brændt hvidløg
Små stegte kartofler med rosmarin
Kraftig rødvinssauce med syltede bøgehatte
Små salater med mormordressing og sprød boghvede

Dessert

Mazarin og lemoncurd
Brændt hvid chokolade
Sommerens henlagte solbær
Luftig vanilje creme
 

Menu april og maj

Forret

Laksesalat med rygeost.
Hertil dild syltet agurk, endive salat, syltet sennepskorn og brøndkarse.
Hertil små surdej foccacia brød og økologisk smør.

Hovedret

Glad kylling fra Hopballe Mølle stegt med salvie.
Grillet forårsgrønt med lun vinagrette og revet Havgus
To slags hjertesalt, kefir dressing og hengemte tomater.
Cremet urtefløde sauce med purløg
Petit kartofler med kryddersmør

Dessert

Hvid chokolade mousse med friske bær og knas.

Pris

2 retter kr. 195,00
3 retter kr. 245,00

Tilkøb

2 slags ost, tilbehør og hjemmebagt knækbrød

kr. 45,00

Det med småt

Minimum 4 couverter. 

Menuen skal bestilles senest to hverdage før.
Bestilling via telefon 89212121 eller mail info@vejlsoehus.dk

Afhentning  i receptionen på Vejlsøhus
Mandag til torsdag senest kl. 17.00
Fredag og lørdag senest kl 15.00

Der betales kr. 25 pr. pers. i pant for service, som tilbagebetales ved aflevering af rengjort service, senest en uge efter afhentning.

HENT MENUERNE I PDF HER