Take away
Take Away menuer
Sæsonmenu
Forret
Koldrøget laks fra Katrinedal, kapers mayonnaise, salat med bolchebeder og lokale urter fra Engesvang, samt syltet sennep
Hovedet
Grillet grisenakke med perleløg, serrano skinke og timian, hertil spidskål med brunet smør, sprøde kartoffelbrud og hjemmelavet whiskysauce
Dessert
Marzarinkage med passionscurd, sprødt og syltet solbær
2 retter kr. 210,00
3 retter kr. 285,00
Tilkøb af snacks
Skinke med brændenælde fra Pølsemageriet og sprøde flæskesvær med røg og enebær
kr. 35,00
Burger med 200 g bøf
200 g bøf, cheddar, bacon, syltet rødløg, hjertesalat, ravigotte, tomat aioli og pommes frites med timian
Kr. 130,00
Burger med paneret kylling
Paneret kylling, cheddar, bacon, syltet rødløg, hjertesalat, ravigotte, tomat aioli og pommes frites med timian
Kr. 130,00
Charcuteri
Tre slags lækre pølser, cæsar salat, ost fra nær og fjern, diverse tilbehør og hjemmebagt surdejsbrød
Kr. 110,00
Det med småt
Minimum 2 couverter.
Det er muligt at købe Take Away fra mandag til lørdag.
Sæsonmenuen skal bestilles senest på dagen inden kl. 15.00
Burger og charcuteri kan bestilles senest på dagen kl. 20.00
Bestilling via telefon 89212121 eller mail info@vejlsoehus.dk
Afhentning i receptionen på Vejlsøhus
Mandag til lørdag mellem kl. 15.00-20.00
I vil modtage fremgangsmåde ved afhentning af maden.
Desuden vil dele af menuerne også blive serveret/anrettet i service som leveres tilbage til Vejlsøhus.