Take away

Take away

Tilbydes mandag til lørdag
Skal middagen være nem - men stadig lækker, så bestil vores take away menuer med hjem!

Take Away menuer

Burger med 200 g bøf

200 g bøf, cheddar, bacon, syltet rødløg, hjertesalat, ravigotte, tomat aioli og pommes frites med timian

Kr. 120,00
 

Burger med paneret kylling

Paneret kylling, cheddar, bacon, syltet rødløg, hjertesalat, ravigotte, tomat aioli og pommes frites med timian

Kr. 120,00
 

Charcuteri

Tre slags lækre pølser, cæsar salat, ost fra nær og fjern, diverse tilbehør og hjemmebagt surdejsbrød 

Kr. 99,00
 

2- eller 3-retters menu

Forret

Rimmet færøsk laks, peberrodscreme, urteolie, salat med radisser og urter, samt citron puré

Hovedret

Kyllingebryst fra Hopballe Mølle, stegte kartofler, cremet sauce og grillet forårsgrønt med urter fra Engesvang

Dessert

Rabarbermazarin, luftig økologisk creme fraich og italiensk marengs 


2 retter kr. 195,00
3 retter kr. 275,00



Det med småt

Minimum 2 couverter. 

Det er muligt at købe Take Away fra mandag til lørdag.
Søndag d. 23. maj holder vi ligeledes åbent for Take Away, samt lukket mandag d. 24. maj. 

Menuen skal bestilles senest på dagen inden kl. 17.00
Bestilling via telefon 89212121 eller mail info@vejlsoehus.dk

Afhentning  i receptionen på Vejlsøhus
Mandag til lørdag mellem kl. 15.00-19.00

Ved nogle af  menuerne vil der være en lille smule forberedelse inden maden er klar.
I vil modtage fremgangsmåde ved afhentning af maden. 
Desuden vil dele af menuerne også blive serveret/anrettet i service som leveres tilbage til Vejlsøhus.