Take away

Take away

Tilbydes mandag til lørdag
Skal middagen være nem - men stadig lækker, så bestil vores take away menuer med hjem!

Take Away menuer

Sæsonmenu

Forret

Koldrøget laks fra Katrinedal, kapers mayonnaise, salat med bolchebeder og lokale urter fra Engesvang, samt syltet sennep

Hovedet

Grillet grisenakke med perleløg, serrano skinke og timian, hertil spidskål med brunet smør, sprøde kartoffelbrud og hjemmelavet whiskysauce

Dessert

Marzarinkage med passionscurd, sprødt og syltet solbær


2 retter kr. 210,00
3 retter kr. 285,00

Tilkøb af snacks

Skinke med brændenælde fra Pølsemageriet og sprøde flæskesvær med røg og enebær

kr. 35,00


Burger med 200 g bøf

200 g bøf, cheddar, bacon, syltet rødløg, hjertesalat, ravigotte, tomat aioli og pommes frites med timian

Kr. 130,00
 

Burger med paneret kylling

Paneret kylling, cheddar, bacon, syltet rødløg, hjertesalat, ravigotte, tomat aioli og pommes frites med timian

Kr. 130,00
 

Charcuteri

Tre slags lækre pølser, cæsar salat, ost fra nær og fjern, diverse tilbehør og hjemmebagt surdejsbrød 

Kr. 110,00


Det med småt

Minimum 2 couverter. 

Det er muligt at købe Take Away fra mandag til lørdag.

Sæsonmenuen skal bestilles senest på dagen inden kl. 15.00
Burger og charcuteri kan bestilles senest på dagen kl. 20.00
Bestilling via telefon 89212121 eller mail info@vejlsoehus.dk

Afhentning  i receptionen på Vejlsøhus
Mandag til lørdag mellem kl. 15.00-20.00

I vil modtage fremgangsmåde ved afhentning af maden. 
Desuden vil dele af menuerne også blive serveret/anrettet i service som leveres tilbage til Vejlsøhus.